Dina musikmåsten i sommar

Dags att planera musikäventyren för sommaren. I det här inlägget tipsar vi om de största, bästa och roligaste musikeventen och fler tips kring ditt resande.

 

Boka boenden och biljetter

Hitta ditt boende i tid, inför stora evenemang blir hotell och vandrarhem snabbt fulla. En tanke är att vända dig till en hotellkedja och berätta om dina reseplaner. De kan ibland boka in dig på deras olika hotell i flera städer samtidigt så du alltid vet var du ska sova när du väl är på plats. Ibland går det till och med att få mängdrabatt när du bokar flera rum och nätter på samma gång.

 

Boka biljetterna till konserter och evenemang i tid för ibland tar de slut fort! Har du missat att köpa till ett slutsålt evenemang kan du speja på sociala medier eller göra en förfrågan i en köp- och säljgrupp. Det brukar alltid vara någon som får förhinder och försöker bli av med sina biljetter. Dock kan du behöva betala mer än originalpris om det är för stora evenemang eller världsartister.

 

Packning

 

Har du flera stopp att göra under semestern är det lättare att resa lätt. Ibland kanske du inte har möjligheten att ha kvar packningen tills du åker vidare eller så kan du inte checka in förrän efter lunch. Det är skönare att gå omkring med en bag eller resväska på stan än en stor resväska.

 

Nedan hittar du några musikevenemang som du borde besöka under sommaren 2018:

 

  • Justin Timberlake uppträder på Friends Arena den 31 juli
  • Foo Fighters spelar den 5:e juni på Ullevi i Göteborg
  • Dana Dragomir uppträder i Visby domkyrka den 1 juni
  • Samma dag kan du se Elvise live on Screen på Scandinavium i Göteborg
  • Jay-Z och Beyoncé sjunger tillsammans den 25 juni på Friends Arena
  • Stiftelsen spelar den 2 augusti på Rådhustorget i Falkenberg