Musikevent för vuxna

För oss vuxna arrangeras massvis med trevliga musikevent årligen. Oavsett om du gillar konserter, festivaler, musikaler eller operor så finner du ett stort utbud av event och föreställningar att gå på runt om i hela landet. Festivaler är sådana event som brukar arrangeras årligen och ett par populära festivaler i Sverige är bland annat Umeå Jazzfestival, Getaway Rock och Visfestivalen.

Konserter

KonsertOm du inte är festivaltypen utan hellre går och ser en föreställning inomhus finns ett stort utbud av konserter, musikaler och andra musikevent att välja bland. En trevlig föreställning år 2014 är Glenn Miller 110 År! som är en hyllningsföreställning till mannen som står bakom Glen Miller Orchestras existens. I föreställningen spelas ljuv musik från Glenn Millers originalarrangemang. Denna föreställning pågår mellan 29 mars och 17 maj och orkestern kommer att spela på flera orter i Sverige. Andra sevärda konserter för i år är bland annat Kraftwerk, Veronica Maggio, Ice Music – Whiteroom och Aerosmith som alla kommer att spela någonstans i Sverige.

Musikaler

Gillar du musikaler så hittar du även ett stort utbud inom det området. I år kan du och se helt fantastiska shower som Jesus Christ Superstar, Rock of Ages, Flashdance och Sound of Music. Ett annat trevligt alternativ för en oförglömlig musikupplevelse är att besöka Wallmans salonger i Stockholm, Helsingborg eller Sälen. Wallmans kan besöka en helt vanlig kväll där du bjuds på fantastisk underhållning medan du njuter av en härlig middag. DU kan också boka in dig och ditt sällskap på ett specialevent såsom Ladies Night eller Golden Hits.