Fina naglar på festivalen

Ska du på festival i sommar så har du säkert redan planerat dina kläder och dessutom hur du ska övernatta. Tänker du också ge dig själv en total makeover inför festivalen så ska du inte glömma bort dina naglar. Du kan välja mellan lösnaglar och att bygga dina naglar själv och mönstra dessa. Vill du veta mer hur det går till rekommenderar vi dig att kolla online.

Vilken festival ska du åka på?

Trots pandemiläget med ökad smittspridning till synes utan riktig kontroll så pågår planeringen för årets musikfestivaler 2021. Sweden rock i Sölvesborg blev ju inställd förra året, men nu gäller förra årets biljetter till årets festival som går av stapeln den 9 till 12 juni.

Så här kan du tälta

Campa i tält på en festival är långt ifrån det bekvämaste alternativet. Det är däremot troligen det billigaste och möjligen det roligaste. Det finns en uppsjö av billiga tält på nätet men du kan också tälta en bit ovanför marken. Det behövs dock då några träd att fästa ditt flygande tält i. Kan du lösa det så kommer du att bo bekvämt någon meter ovan marken. Inga stenar eller grenar under din bädd kommer att störa din nattsömn.